Veelgestelde vragen.

Wie kunnen er deelnemen aan FC Groningen Trainen als een Prof?

Iedereen die van voetbal houdt in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar kan deelnamen aan FC Groningen Trainen als een Prof! Jongen, meisje, geen voetbalervaring of veel voetbalervaring; de FC Groningen Trainen als een Prof activiteiten zijn voor iedereen! Onze activiteiten zijn gericht op ontwikkelen van spelers op hun eigen niveau. Geregeld organiseren wij ook speciale activiteiten, zoals een meidendag of een keepersdag.

Wat voor activiteiten organiseert FC Groningen Trainen als een Prof?

Al onze activiteiten zijn te vinden op https://www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof. We organiseren onder andere clinics, de Voetbalschool, Voetbalkampen, on Tour en de Keeperschool.

Wat kost deelname aan FC Groningen Trainen als een Prof?

De prijzen voor de FC Groningen Trainen als een Prof activiteiten liggen tussen de €42,50 en €332,00. Afhankelijk van het type activiteit, alle activiteiten kun je terugvinden op de Activiteiten pagina.

Wanneer zijn de FC Groningen Trainen als een Prof activiteiten?

Alle data staan vermeldt bij de activiteiten. Als u op het kopje van één van de activiteiten drukt, komen de data naar voren.
Tijdens alle vakanties zijn er altijd activiteiten.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van een FC Groningen Trainen als een Prof activiteit?

Ja, wanneer de inschrijving definitief is, kan u niet meer kosteloos annuleren. Afhankelijk van het moment van de annulering zullen er administratieve kosten in rekening worden gebracht. Bij annulering in de laatste week voorafgaand aan de activiteit zal 50% van het bedrag in kosten worden gebracht. Vanaf 48 uur voorafgaand, zal het hele bedrag worden doorbelast.

Na aanmelding heb ik geen bevestiging ontvangen, hoe kan dit?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hieronder staat beschreven welke oorzaken het mogelijk zijn:
1. Er is een foutief e-mailadres opgegeven.
2. De automatisch gegenereerde e-mail wordt niet toegestaan door uw provider.
3. De bevestigingsmail staat in de ongewenste map.

Wilt u de bevestigingsmail opnieuw ontvangen? Dan kunt u mailen naar trainenalseenprof@fcgroningen.nl.

Hoeveel deelnemersplaatsen zijn er voor een FC Groningen Trainen als een Prof activiteit?

FC Groningen Trainen als een Prof stelt een maximum vast van 50 deelnemers per activiteit, alleen voor het voetbalkamp is het maximum 96 deelnemers. Dit is afhankelijk van de accommodatie en samenwerking met de desbetreffende vereniging.

Hoe zien de trainingen eruit qua oefenstof?

FC Groningen Trainen als een Prof oefenstof wordt samengesteld in samenwerking met de FC Groningen opleiding. De oefenstof wordt altijd aangepast op niveau, (weers)omstandigheden en leeftijd.

Hoe worden de groepen ingedeeld?

FC Groningen Trainen als een Prof deelt de groepen in op basis van leeftijd, voetbalniveau en individuele wensen. Als groep heb je altijd minimaal één eigen trainer. Daarnaast bestaat een groep uit maximaal tussen de 12 en 14 deelnemers.