Clinic.

Wil jij met je vereniging of jouw team trainen als een echte FC Groningen prof? Wil je training krijgen van FC Groningen trainers? Boek dan nu de FC Groningen trainingsclinic!

FC Groningen komt met trainers en bijhorende aankleding naar je vereniging of bedrijf toe en geeft de (jeugd)leden of deelnemers een training aan de hand van oefenstof vanuit de Opleiding van FC Groningen.

De training wordt gegeven vanuit FC Groningen Trainen als een Prof, waarmee wij door het jaar heen tal van activiteiten organiseren, van FC Groningen on Tour tot het FC Groningen Voetbalkamp. 

NIEUW! Naast de trainingsclinic verzorgen we ook keepersclinics. Wil jij je (jeugd)keepers meer leren over het keepersvak van een FC Groningen keeperstrainer? Vraag nu vrijblijvend een FC Groningen keepersclinic aan!

Door middel van het invullen van het formulier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Op basis van de duur van de clinic, de groepsgrootte, locatie en eventueel andere wensen, stellen wij graag een programma op maat vast! Een FC Groningen clinic is voor iedereen, ongeacht het niveau! Is jouw vereniging lid van het Amateurconvenant? Dan ontvang je 50 euro korting op een FC Groningen clinic.

Aanmelden FC Groningen clinic

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.